Hozzávalók:
-
10 db tojás
-
50 dkg nutella
-
12 dkg Rama
-
10 dkg porcukor
Máz:
-
3 tojás fehérje
-
20 dkg porcukor
-
sárga ételfesték
Elkészítés:
5 db tojásból sima piskótát sütünk, a másik 5 darabból pedig diósat( a tésztához kb. 15 dkg darált dió).
Ha megsült, kettévágjuk, majd egy sima egy diós alakban töltjük.
Krém:
50 dkg nutellát, 12 dkg Rama margarinnal és 10 dkg porcukorral kikeverünk. Majd a piskóták közé kenjünk.
Máz: 3 tojásfehérjét gőz felett 20 dkg porcukorral kemény habbá verünk, majd kevés sárga ételfestéket öntünk hozzá és végül rákenjünk a torta tetejére.
A tetejére csokis mázat is lehet készíteni, csak akkor olvasztott csokoládét adunk hozzá, illetve kakaóport.
|